Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Σε εξέλιξη η αξιολόγηση στα ΔΣ του ΟΑΣΑ και των ΕΛΤΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αξιολόγησης των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων του ΟΑΣΑ και των ΕΛΤΑ από την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Την αξιολόγηση του ΔΣ του ΟΑΣΑ έχει αναλάβει η εταιρεία συμβούλων Deloitte ενώ του ΔΣ των ΕΛΤΑ, η KPMG. Στόχος είναι, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των δύο ΔΕΚΟ έως το Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Τα μέλη των ΔΣ και των δύο ΔΕΚΟ έχουν στα χέρια τους επιστολές από τις δύο εταιρείες συμβούλων, σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να συντάξουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, να συμπληρώσουν διαδικτυακά τέστ αξιολόγησης, ενώ έχουν κληθεί και σε προσωπική συνέντευξη.

Πηγές, με γνώση της διαδικασίας τονίζουν στον ΣΚΑΪ ότι για την αξιολόγηση των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων, θα ληφθούν υπόψη και τα πεπραγμένα των διοικήσεων τους τελευταίους μήνες.

Όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του ΔΣ του ΟΑΣΑ, τότε θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των δύο θυγατρικών εταιρειών, της ΣΤΑΣΥ και της ΟΣΥ, στην οποία θα συμμετάσχουν και στελέχη του ΟΑΣΑ.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες ΔΕΚΟ που έχουν ενταχθεί στο λεγόμενο υπερταμείο, ο στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των επιχειρηματικών σχεδίων που έχουν στείλει οι διοικήσεις στην ΕΕΣΥΠ έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου