Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή των Σηράγγων της Κακιάς Σκάλας... λόγω άσκησης

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, και συγκεκριμένα στην περιοχή των Σηράγγων Κακιάς Σκάλας, από τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης 8/3/2018 έως τις 06:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 9/3/2018. 

Συγκεκριμένα:

- Από τις 19:00 έως 23:00 της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί σταδιακός αποκλεισμός των δύο δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς και των 2 αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα. 

Κατά τη χρονική αυτή περίοδο, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση.

- Από τις 23:00 της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2018 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας το αργότερο, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου προς Κόρινθο, με παράλληλη αμφιδρόμηση του κλάδου προς Αθήνα. 

Ειδικότερα, κατά τη χρονική αυτή περίοδο, η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εξυπηρετείται από μία λωρίδα του αντίθετου ρεύματος, ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται επίσης από μία λωρίδα και στην περιοχή των σηράγγων «Σκίρων» και «Θησέας» θα εκτρέπεται τοπικά στην παράπλευρη βοηθητική οδό εκτός των σηράγγων.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να διεξαχθεί προγραμματισμένη Άσκηση Μεγάλης Κλίμακας στο σύμπλεγμα των σηράγγων της Κακιάς Σκάλας και συγκεκριμένα στην σήραγγα «Ευπαλίνος», σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά την διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER