Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Στη Δ.Ε.Θ. με το τραίνο

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με περίπτερο στο κτίριο 15 και οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις νέες υπηρεσίες της εταιρίας, τις ηλεκτρονικές εφαρμογές και για τις εκπτωτικές προσφορές που παρέχει.

Επίσης, οι μεταφορείς και οι εκπρόσωποι εταιριών μπορούν ακόμη να ενημερωθούν και για τις εμπορευματικές μεταφορές με τον σιδηρόδρομο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπενθυμίζει στους επισκέπτες της Έκθεσης Θεσσαλονίκης ότι μπορούν να μεταβούν σιδηροδρομικώς από όλη την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, με άνεση και οικονομικό εισιτήριο και να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες εντός των σταθμών, αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εντός των αμαξοστοιχιών.

Καθημερινά πραγματοποιούνται έξι (6) δρομολόγια την ημέρα από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, ενώ επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν προς τη Θεσσαλονίκη και με τις σιδηροδρομικές συνδέσεις του προαστιακού της Λάρισας, τη σύνδεση του Βόλου, της Καλαμπάκας, καθώς και της Αλεξανδρούπολης. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου