Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Unicef - Σταθερές Συγκοινωνίες την Κυριακή 3/9 στη Ραφήνα για τα παιδιά του κόσμου

Αρχίζει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο νέο γήπεδο Διασταύρωσης Ραφήνας το ποδοσφαιρικό τουρνουά αγάπης για τη νέα σαιζόν, της ομάδας Επίλεκτοι Unicef, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Unicef. 

Οι Επίλεκτοι αντιμετωπίζουν την ομάδα των Σταθερών Συγκοινωνιών, η οποία ανήκει στο μεγάλο Δίκτυο Αθλητισμού των ενεργών υποστηρικτών της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης. 

Όλα τα έσοδα από τον κουμπαρά της Unicef που θα βρίσκεται στο γήπεδο, θα διατεθούν γιά τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο. Πριν τη σέντρα θα γίνει αγιασμός από τον πατέρα Νικόλαο του Ιερού Ναού Αναλήψεως για τους παίκτες των ομάδων.

Ο αρχηγός της ομάδας Επιλέκτων και ισόβιο μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Unicef Αργύρης Κωστάκης, ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο γιά τη φιλοξενία ανθρωπιστικού αγώνα για άλλη μία φορά, καθώς και τη διευθύνουσα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Κατερίνα Αδαμοπούλου για την ευγενική χορηγία της νέας εμφάνισης. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου