Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κατάργηση ορισμένων δρομολογίων λόγω της επιχείρησης εξουδετέρωσης και απομάκρυνσης βόμβας του Β’ Π.Π. στη Δ. Θεσσαλονίκη

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρεί στην κατάργηση ορισμένων επιβατικών αμαξοστοιχιών του άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης καθώς και δρομολογίων του προαστιακού Λάρισας - Θεσσαλονίκης, αύριο Κυριακή 12/2/2017, λόγω της επιχείρησης εξουδετέρωσης και απομάκρυνσης βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη που θα λάβει χώρα από τις 9 το πρωί ως τις 3 μετά το μεσημέρι. 

Οι καταργήσεις των δρομολογίων αποφασίστηκαν μετά από σύσκεψη όλων των αρμοδίων φορέων που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ειδικότερα, λόγω της γειτνίασης των γραμμών και του Εμπορευματικού Σταθμού Θεσσαλονίκης του ΟΣΕ με την αποκλεισθείσα περιοχή, καθώς και την απομάκρυνση του σιδηροδρομικού προσωπικού, καταργούνται τα εξής δρομολόγια:

α) Οι αμαξοστοιχίες Αθηνών - Θεσσαλονίκης και αντίστροφα με αριθμούς 50 και 55.

β) Οι αμαξοστοιχίες (Παλαιοφαρσάλου) - Λάρισας - Θεσσαλονίκης με αριθμούς 1594, 1596, 2590, 1599, 2591 καθώς και η 590 στο τμήμα της διαδρομής της μεταξύ Λάρισας Θεσσαλονίκης.

γ) Οι αμαξοστοιχίες Θεσσαλονίκης - Εδέσσης - Φλωρίνης και αντίστροφα με τους αριθμούς 83 και 84.

Επίσης τα λεωφορεία που υποκαθιστούν την αμαξοστοιχία 91 μεταξύ Αλεξανδρούπολης - Δράμας θα συνεχίσουν προς Θεσσαλονίκη και δεν θα γίνει αλλαγή με την αμαξοστοιχία 600 στη Δράμα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επίσης γνωστοποιεί ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων των αμαξοστοιχιών που καταργούνται, δικαιούνται είτε να ταξιδέψουν με άλλη αμαξοστοιχία την ίδια μέρα, είτε να αποζημιωθούν με κουπόνι ταξιδίου. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου