Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Νέες εκτροπές κυκλοφορίας από αύριο λόγω έργων, στην N.E.O. Πατρών - Αθηνών

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι από αύριο (5/12/2016) μέχρι και την Παρασκευή (9/12/2016), στο πλαίσιο εκτέλεσης αναγκαίων εργασιών στον ανισόπεδο κόμβο Σελιανιτίκων της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
  • Τη Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2016 και κατά τις ώρες 04:00 πρωινή έως ώρα 06:00 πρωινή, θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, της Νέας Εθνικής Οδού, στον ανισόπεδο κόμβο Σελιανιτίκων. Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Σελιανίτικα και Αθήνα θα εξυπηρετείται από την Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών.
  • Από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 έως την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός τμήματος της διατομής του κλάδου εισόδου στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα της Ν.Ε.Ο. του Α/Κ. Σελιανιτίκων καθ' όλο το 24ωρο. Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος στην αριστερή πλευρά του κλάδου σε 1 λωρίδα ελάχιστου πλάτους 3,50 μέτρων.
  • Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, από ώρα 04:00 πρωινή έως ώρα 06:00 πρωινή, θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, της Νέας Εθνικής Οδού, στον ανισόπεδο κόμβο Σελιανιτίκων.
Σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών νωρίτερα, των ανωτέρω ημερομηνιών, δύναται να τροποποιηθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου