Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Θεσ/κη: Νέες πιάτσες για να μην καταλαμβάνουν χώρο από τις λεωφορειολωρίδες, ζητούν οι ιδιοκτήτες ταξί

Να σταθμεύουν τα οχήματά τους σε επιλεγμένους χώρους, προκειμένου να μην καταλαμβάνουν τμήματα των λεωφορειολωρίδων, ζητούν οι ιδιοκτήτες ταξί στη Θεσσαλονίκη και επισημαίνουν ότι το πρόβλημα θα γίνει εντονότερο στις αρχές του φθινοπώρου όταν επιστρέψουν όλοι από τις διακοπές τους.

«Τώρα είμαστε άνετα, βρίσκουμε χώρους να σταθμεύουμε, οι περισσότεροι λείπουν. Από 1η Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν τα προβλήματα τα οποία θα κορυφωθούν κατά την περίοδο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Δεν μας αρέσει που καταλαμβάνουμε τις λεωφορειολωρίδες, ούτε θέλουμε να παίζουμε κυνηγητό με τη Δημοτική Αστυνομία. 

Υπάρχει ένα ζήτημα με τις πιάτσες των ταξί που χρονίζει και έπρεπε να είχε ήδη διευθετηθεί» ανέφερε στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Θεσσαλονίκης ο «Ερμής», Κλήμης Λεοντιάδης, και σχολίασε «έχουμε κάνει προτάσεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης, δεν μας έχουν αρνηθεί αλλά ακόμη τις επεξεργάζονται. Η αργοπορία δεν βοηθά, πρέπει να εξευρεθούν άμεσα χώροι να σταθμεύουν τα ταξί».

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος σωματείου ιδιοκτητών ταξί Θεσσαλονίκης, από το 2011 υπήρξε μεγάλη ανατροπή στην κυκλοφορία των ταξί και οι πιάτσες οι οποίες μέχρι τότε ήταν αχρείαστες, είναι πλέον απαραίτητες. 

«Έως το 2011 είχαμε δύο πιάτσες, στην οδό Μητροπόλεως και στην οδό Παύλου Μελά, τα ταξί γυρνούσαν την πόλη όμως πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που δημιούργησε η οικονομική κρίση» τόνισε ο κ. Λεοντιάδης και κατέληξε: «Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε τον πελάτη σε σημεία της πόλης όπως στη ΔΕΘ, στο Λευκό Πύργο, στην Αριστοτέλους». 

ΠΗΓΗ: seleo.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου