Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Κινητά «καμίνια» τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας - Δεν έχουν κλιματιστικό

Δεν είναι λίγα τα παράπονα των επιβατών και των πολιτών της Πάτρας για την ταλαιπωρία που είναι αναγκασμένοι να υποστούν όταν μπαίνουν σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ.

Η ταλαιπωρία δεν έχει να κάνει τόσο ούτε με την καθυστέρηση που μπορεί να υπάρξει σε κάποιο από τα δεκάδες δρομολόγια των γραμμών που εκτελούν καθημερινά οι οδηγοί του ΚΤΕΛ, ούτε με το κυκλοφοριακό χάσμα που συναντούν σχεδόν όλες τις ώρες στους δρόμους της Πάτρας.

Έχει να κάνει με το ότι στα περισσότερα από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ δεν υπάρχει κλιματιστικό και ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Έτσι οι επιβάτες, αλλά και οι οδηγοί του ΚΤΕΛ είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται στο όχημα με την θερμοκρασία να ξεπερνά αρκετές φορές τους 30 βαθμούς.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο αφόρητη για τους επιβάτες στα δρομολόγια εκείνα που είναι γεμάτα από κόσμο, με αρκετούς από αυτούς να είναι όρθιοι, μη έχοντας κάπου να κάτσουν και ενώ έχουν μουσκέψει από τον ιδρώτα.

Τις προάλλες μία κυρία που ήταν σε λεωφορείο της γραμμής «3» κόντεψε να λιποθυμήσει από την ζέστη, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία εξαιτίας της έλλειψης κλιματιστικού υπάρχει και στα λεωφορεία της γραμμής «1» που πηγαίνουν στην Πλαζ, τα δρομολόγια της οποίας είναι γεμάτα από κόσμο.

Η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ θα πρέπει να κάνει κάτι για να σταματήσουν τα λεωφορεία της εταιρείας να είναι κινητά «καμίνια» εν μέσω θέρους, κάτι που ταλαιπωρεί τους επιβάτες και δυσκολεύει τους οδηγούς να κάνουν σωστά την δουλειά τους. 

ΠΗΓΗ: patrasevents.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου