Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, χωρίς επιβάτες, έπεσε πάνω στα διόδια Ελευσίνας

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που ήταν εκτός υπηρεσίας και γύριζε άδειο το βράδυ της Δευτέρας από την Αθήνα, χτύπησε στα διόδια της Ελευσίνας, σε κουβούκλιο, καθώς ο οδηγός του, ιδιοκτήτης - μέτοχος του φορέα, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο.

Η δύναμη της Τροχαίας που κλήθηκε στον τόπο του ατυχήματος κι εξέτασε τον οδηγό, στο αλκοτέστ που τον υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον βρήκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια. 

Ο οδηγός κρατήθηκε για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, αλλά το πρωί της Τρίτης πήρε τακτική δικάσιμο και θα δικαστεί σε άλλη ημερομηνία.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Σαράντος Κοσμάς μας επιβεβαίωσε το συμβάν και το γεγονός ότι ο οδηγός ήταν ιδιοκτήτης - μέτοχος, αλλά σημείωσε πως «το λεωφορείο ήταν εκτός υπηρεσίας. Είχε πάει δρομολόγιο το μεσημέρι στην Αθήνα και είχε τελειώσει. Για μας θεωρείται ότι ήταν ΙΧ και πήγαινε τη βόλτα του. Ο μέτοχος όταν είναι εκτός υπηρεσίας, το κάνει ότι θέλει το λεωφορείο. Το ΚΤΕΛ δεν εμπλέκεται και δεν έχει καμία σχέση σε αυτή την περίπτωση».

Όμως, αν οι πληροφορίες είναι αληθινές και οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, υπάρχει ζήτημα, γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκτελεί δρομολόγια του ΚΤΕΛ και μεταφέρει κόσμο. Και η διοίκηση του φορέα δεν θα πρέπει να σταθεί στο γεγονός ότι το ατύχημα έγινε σε ιδιωτική βόλτα. 

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου