Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Θεσσαλονίκη: «Ανοίγει» ξανά η Αριστοτέλους για 5 γραμμές του ΟΑΣΘ!

Από σήμερα αναμένεται να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία το κυβολιθικό οδόστρωμα στην πλατεία Αριστοτέλους, στο ύψος με Εγνατία. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης τα έργα θα ολοκληρωθούν την 5η Ιουλίου 2016.

Υπενθυμίζεται πως από τη Δευτέρα 6.6.2016, λόγω έναρξης εργασιών ανακατασκευής του κυβολιθικού οδοστρώματος, στον πεζόδρομο - χώρο αναστροφής των λεωφορείων των γραμμών 21, 29, 32, 32Α και 34, στην Πλατεία Αριστοτέλους, έχει υπάρξει τροποποίηση στη λειτουργία των ως άνω γραμμών. 

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία των γραμμών 21, 29, 32, 32Α και 34, ακολουθούν την εναλλακτική διαδρομή μέσω των οδών Ίωνος Δραγούμη, Ερμού, Ελ. Βενιζέλου και επιστροφή κανονικά από την οδό Εγνατία. 

Ο τερματισμός και η αποβίβαση - επιβίβαση των επιβατών θα γίνεται στον Τερματικό Σταθμό ΕΡΜΟΥ (Γ-06/005) επί της οδού Ερμού 14, μεταξύ των οδών Ίωνος Δραγούμη και Ελ. Βενιζέλου. Στάσεις επί των οδών Ίωνος Δραγούμη και Βενιζέλου δεν πραγματοποιούνται. 

Το ζεύγος συζυγών στάσεων με την ονομασία «Αντιγονιδών», επί της οδού Εγνατία, αποτελούν την τελευταία και την πρώτη στάση των διαδρομών μετάβασης και επιστροφής αντίστοιχα των προαναφερθέντων λεωφορειακών γραμμών. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER