Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Θεσ/κη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή (8/5/2016) λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «UNDER ARMOUR RUN THESSALONIKI CITY CHALLENGE». 

Στους αγώνες αυτούς οι οποίοι περιλαμβάνουν Ημι-μαραθώνιο Αγώνα, αγώνες δρόμου 10 και 5 χλμ., καθώς και αγώνα δρόμου 1.000 μ. για παιδιά, θα έχουν εκκίνηση από το εμπορικό κέντρο «ONE SALONICA», επί της οδού Γιαννιτσών.

Με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 4:00π.μ. δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση, εκεί όπου αυτή δεν απαγορεύεται και από ώρα 7:00π.μ. η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

Στην οδό Ι. Κωλέττη, από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παλαιού Σταθμού και καθ΄ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Γιαννιτσών, από τη συμβολή της με την οδό Ι. Κωλέττη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αναγεννήσεως και καθ΄ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Αναγεννήσεως, από τη συμβολή της με την οδό Γιαννιτσών μέχρι την συμβολή της με την οδό Παλαιού Σταθμού και καθ΄ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Παλαιού Σταθμού, από την συμβολή της με την οδό 26ης Οκτωβρίου μέχρι την συμβολή της με την οδό Ι. Κωλέττη και μόνο στο ρεύμα πορείας προς έξοδο πόλης, στην οδό Καρατάσου, από τη συμβολή της με την οδό 26ης Οκτωβρίου (κόμβος Δικαστηρίων) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ν. Κουντουριώτου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Ν. Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής καθώς και στην Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής.

Επιπρόσθετα, οι ανωτέρω αναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν και στην οδό Κ. Οικονόμου, από τη συμβολή της με την οδό Γιαννιτσών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κ. Ρούλια και καθ’ όλο το πλάτος αυτής καθώς και στην οδό Κ. Ρούλια, από την συμβολή της με την οδό Κ. Οικονόμου μέχρι την συμβολή της με την οδό Ι. Κωλέττη και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 12:00 ώρα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου