Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, άνεργους, πολύτεκνους και άπορους από τον «Βενέτη»

Σε προσφορά δωρεάν ψωμιού στους συνταξιούχους, άνεργους, πολύτεκνους και άπορους προχωρά από αύριο, 3 Ιουλίου, ο φούρνος «Βενέτη».

Η προσφορά θα ισχύει καθ' όλο το διάστημα μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά και στις ελληνικές οικογένειες, όπως επισημαίνει η εταιρεία. 

 Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως συνταξιούχοι, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι (οι δύο τελευταίες κατηγορίες με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) θα μπορούν να προμηθευτούν ψωμί δωρεάν, σε όλα τα καταστήματα «Βενέτη», από αύριο το πρωί. 

Τα είδη ψωμιού που θα προσφερθούν δωρεάν είναι η Φρατζόλα Πολυτελείας, το Χωριάτικο Χειροποίητο, η Φρατζόλα Πετρόμυλου και το Χωριάτικο με σουσάμι. Τα ψωμιά θα προσφέρονται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως ημερησίων αποθεμάτων. 

 Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «η ΒΕΝΕΤΗΣ προβαίνει σε αυτή τη δραστική κίνηση με στόχο να ενισχύσει τις ευπαθείς και αδύναμες κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας να μη στερηθούν ένα προϊόν πρώτης ανάγκης για το ελληνικό τραπέζι όπως το ψωμί, τη δύσκολη αυτή στιγμή». 

Παράλληλα, υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που αναπτύσσει η εταιρεία, εδώ και 4 χρόνια τα καταστήματα «Βενέτη», καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, σε όσους έχουν ανάγκη. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER