Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Αναστέλλεται η απεργία της ΟΣΥΠΑ μετά από συνάντηση με τον υπ. Υποδομών Χάρη Σπίρτζη

Αναστέλλεται η 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει για την Κυριακή και τη Δευτέρα η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, μετά τη σημερινή συνάντηση στη Βουλή με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Χάρη Σπίρτζη.

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με την ΟΣΥΠΑ, ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι θα παρέμβει προς το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευχέρεια στη ροή των χρημάτων προς την ΥΠΑ, όπως ούτως η άλλως πρέπει να συμβαίνει για όλα της τα έσοδα που προέρχονται από την υπέρπτηση και τα τέλη αεροδρομίων, σύμφωνα με τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την ανταποδοτικότητα των τελών αυτών.

Επίσης, όσον αφορά στην άμεση αντιμετώπιση των υπαρχόντων προβλημάτων θα διατεθούν περίπου 9 εκατ. ευρώ για συντηρήσεις και αντικατάσταση συστημάτων ηλεκτρονικών και ηλεκτρομηχανολογικών.πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER