Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

3η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας του Ο.Η.Ε.

Η Ολυμπία Οδός Α.Ε. στο πλαίσιο της 3ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας του Ο.Η.Ε. (4-10 Μαΐου) συμμετέχει στις τριήμερες εκδηλώσεις με θέμα «Ο αγώνας της οδικής ασφάλειας» που διοργανώνει η δραστήρια εθελοντική ομάδα Μεγαρέων «ΚΟΥΡΟΣ».

Το μείζον θέμα της οδικής ασφάλειας και ιδιαίτερα ο στόχος του μηδενισμού των ανήλικων θυμάτων στο δρόμο από τροχαία ατυχήματα, μας ενώνουν και μας κινητοποιούν σε κοινές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γονέων και παιδιών.

Την Παρασκευή 8.5.2015 και ώρα 09.30 θα συμμετέχουμε στις δράσεις που θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων, όπου θα προσφερθούν 500 παιδικά προστατευτικά κράνη ποδηλάτου σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας (19.30) ο Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός της εταιρίας Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε., κ. Γιάννης Χανδάνος, θα συμμετέχει με ομιλία στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Παιδική ασφάλεια στο σύγχρονο οδικό δίκτυο», που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Θέογνις (έναντι Κεντρικής πλατείας Μεγάρων).

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του τριημέρου 8-10 Μαΐου περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα, ελεύθερη ποδηλασία στον κεντρικό δρόμο της πόλης, παιχνίδια και δραστηριότητες στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και την Κυριακή τον 10ο Ποδηλατικό Γύρο Μεγάρων. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου