Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας: Έργα στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, το διάστημα από 23 έως 28 Απριλίου κατά τις βραδινές ώρες, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοφωτισμού.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 23, την Παρασκευή 24 και τη Δευτέρα 27 Απριλίου και από τις 22:00’ έως και τις 05:30’ της επομένης κάθε ημέρας, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία από το 16,4ο χλμ. έως το πέρας της λωρίδας επιτάχυνσης του κλάδου εισόδου στον Α/Κ Τατοΐου, με ταυτόχρονο πλήρη αποκλεισμό της ράμπας εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο, καθώς και της ράμπας εισόδου προς Λαμία.

Κατά το ανωτέρω διάστημα η έξοδος των οχημάτων από τον αυτοκινητόδρομο προς τη περιοχή της Μεταμόρφωσης θα πραγματοποιείται μέσω των προηγούμενων κόμβων καθώς και του Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυσης), όπου τα αυτοκίνητα θα πραγματοποιούν αναστροφή και εν συνεχεία θα εξέρχονται στον Α/Κ Τατοΐου από τον κλάδο προς Αθήνα.

Τέλος η είσοδος των οχημάτων που κινούνται επί της γέφυρας του Α/Κ Τατοΐου προς την αποκλεισμένη ράμπα εισόδου με κατεύθυνση προς Λαμία, θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτηρίων οδών και του Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυσης).

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Καλό θα ήταν οι οδηγοί να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου