Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Βέροια: 5 λεωφορεία εγκλωβίστηκαν χθες το απόγευμα στην Κεντρικής για 1 ώρα

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος στους δρόμους της Βέροιας με τα έργα στην οδό Βενιζέλου να μην έχουν ολοκληρωθεί και να συντελούν στο κυκλοφοριακό αλαλούμ. 

Χθες το απόγευμα στην οδό Κεντρικής εγκλωβίστηκαν 5 αστικά λεωφορεία, εξαιτίας της διακοπής κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Βενιζέλου με Ανοίξεως (πλατεία Κόρακα), καθώς δεν μπορούσαν να στρίψουν στην οδό Βούλας Χατζίκου (πρώην Αριστοφάνους) λόγω σταθμευμένου οχήματος. 

Αν και ο ανάδοχος του έργου είχε τοποθετήσει πλαστικά στηθαία, το όχημα ήταν παρκαρισμένο σε σημείο που καθιστούσε αδύνατη την αριστερή στροφή για λεωφορεία. 

Προβλήματα είχαν και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, που θέλησαν να παρακάμψουν τα ακινητοποιημένα αστικά μέσω της πλατείας Κτηνιατρείου. 

Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού οι οδηγοί, που ζήτησαν από τους επιβάτες να αποβιβαστούν στο σημείο εκείνο και παρά τις προσπάθειες της Τροχαίας, η μεγάλη καθυστέρηση συνεχίστηκε επί μία σχεδόν ώρα, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ένα κομβόι ακινητοποιημένων οχημάτων. 

Τελικά κατέφτασε γερανός που απομάκρυνε το σταθμευμένο Ι.Χ., συνοδεία της σχετικής κλήσης της Τροχαίας και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER