Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Σε επαναλειτουργία θέτει η Περιφέρεια Αττικής το ΚΤΕΟ Χολαργού

Από σήμερα, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου πρόκειται να επισκεφθούν το ΚΤΕΟ Χολαργού (Λ. Μεσογείων) το οποίο με δαπάνη της Περιφέρειας επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία, μετά από δύο χρόνια αναστολής των βασικών του λειτουργιών.

Η Περιφερειακή Αρχή από την ανάληψη της ευθύνης της διοίκησης της Περιφέρειας την 1η Σεπτεμβρίου, έχει θέσει ως στόχο της την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Χολαργού καθώς και όλων των δημόσιων ΚΤΕΟ Αττικής (Ελληνικού, Μάνδρας, Μεγάρων και Αναβύσσου).

Όπως επισημαίνει η Περιφέρεια, αυτό είναι σημαντικό γιατί τα δημόσια ΚΤΕΟ συνιστούν σημαντικό οικονομικό πόρο της Περιφέρειας Αττικής και εργαλείο άσκησης κοινωνικής πολιτικής και μάλιστα σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία. Συγκεκριμένα τα έσοδα από τους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων είναι σημαντικά και καταδεικνύουν την οικονομική δυναμική της λειτουργίας των ΚΤΕΟ.

Η Περιφέρεια Αττικής επίσης διεκδικεί σχετική νομοθετική ρύθμιση προκειμένου οι Περιφέρειες, που εκ του ρόλου τους βρίσκονται εγγύτερα στον πολίτη, να καθορίζουν το τιμολόγιο των παρεχόμενων υπηρεσιών από τα δημόσια ΚΤΕΟ προς τους πολίτες.

Το ΚΤΕΟ Χολαργού, πιστοποιημένο κατά ISO 9001, θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες του στους πολίτες από τις 2 Φεβρουαρίου 2015, μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων δοκιμών. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER