Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

O Θ. Λυμπερόπουλος κατά "Uber" για τα ταξί

Μέτωπο με όσους οδηγούς ταξί συνεργάζονται με την Uber ανοίγει ο ΣΑΤΑ που καταγγέλλει τους επαγγελματίες οδηγούς για «προδοσία» απέναντι στον κλάδο.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του ΣΑΤΑ στο Facebook, ο πρόεδρος του συνδικάτου, Θύμιος Λυμπερόπουλος, απειλεί με... "κρέμασμα" τους "Ιούδες" που προδίδουν το ταξί και λειτουργούν ως εχθροί του κλάδου.

"Ταξιτζήδες που συνεργάζονται με την uber αποτελούν εχθρό του κλάδου", αναφέρει και προσθέτει "είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτό το επάγγελμα. Όσοι ταξιτζήδες προδίδουν το ταξί σαν σύγχρονοι Ιούδες για τριάντα αργύρια θέλουν κρέμασμα αλλά όχι σε συκιά στο Σύνταγμα", αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Λυμπερόπουλος.

Eνώ σε άλλη ανάρτηση δηλώνει πως "ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε. Και είναι πόλεμος επιβίωσης". Οι "πηλιογούσηδες" του κλάδου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΣΑΤΑ, έχουν ελάχιστο χρόνο να επανορθώσουν. "Καλό θα είναι κάθε ιδιοκτήτης ταξί να γνωρίζει για τις συνεργασίες του οδηγού του και να τον αποτρέψει από την uber".

ΠΗΓΗ: capital.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER