Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα: Κονβόι διαμαρτυρίας με ταξί, λεωφορεία και φορτηγά την Πέμπτη στην Αθήνα

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι επαγγελματοβιοτέχνες της Πάτρας οι οποίοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν απεργία στις 27 Νοεμβρίου και ν' ανέβουν με ταξί, φορτηγά και λεωφορεία στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΕΒΕΣΝΑ αναφέρει τα εξής:

"Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας υλοποιώντας την απόφαση του τελευταίου Δ.Σ.συμμετέχει στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει πανελλαδικά η ΓΣΕΒΕΕ για τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Στα πλαίσια των ενεργειών για συντονισμό και οργάνωση της κινητοποίησης και με βάση τα όσα συζητήθηκαν στην ενημερωτική συνάντηση που έγινε στην Ομοσπονδία τη Τέταρτη 19 Νοεμβρίου παρουσία μελών του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ αυτή κινητοποίηση, με κλείσιμο των επιχειρήσεων – καταστημάτων και ακινητοποίηση των οχημάτων δημοσίας χρήσης (Ταξί, Λεωφορεία, Φορτηγά) και μετάβαση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα στη Πλατεία Κοραή στις 11.00 το πρωί.

Η μετάβαση θα γίνει με μισθωμένα από τη ΓΣΕΒΒΕ πούλμαν τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014. Προσυγκέντρωση το πρωί της Πέμπτης στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στις 6.30 και αναχώρηση στις 7.00.

Διαμαρτυρόμαστε για τη σειρά μέτρων που έχουν παρθεί και ειδικότερα για το φορολογικό, ασφαλιστικό, ΕΝΦΙΑ, κόκκινα δάνεια, χρηματοδότηση κλπ. H ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αλλά και οι μικροί Ε.Β.Ε. ειδικότερα έχουν αγγίξει τα όρια τους και αδυνατούν να διαχειριστούν πλέον τα βάρβαρα και αντικοινωνικά – εξοντωτικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, μέτρα τα οποία οδηγούν στην απόλυτη φτώχεια, την καταστροφή και την απόγνωση μια ολόκληρη κοινωνία και οικονομία που τα τελευταία χρόνια «ψυχορραγεί».

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συστρατυεθούν μαζί μας και να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση αφού μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ – ΕΜΠΟΡΟΙ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ) μπορούμε να αντιδράσουμε δυναμικά και να διατηρήσουμε την ελπίδα για ανατροπή της καταστροφικής αυτής πορείας.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 27/11/2014 ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ."0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER