Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πιλότος καθυστέρησε πτήση δυόμισι ώρες για να φάει ένα σάντουιτς

Πιλότος των πακιστανικών αερογραμμών (ΡΙΑ) καθυστέρησε την αναχώρηση της πτήσης του για Νέα Υόρκη δυόμισι ολόκληρες ώρες, καθώς περίμενε να φτάσει το σάντουιτς που είχε παραγγείλει.

Όλα προκλήθηκαν εξαιτίας των νέων κανόνων της PIA, σύμφωνα με τους οποίους από τις 25 Νοεμβρίου «κόπηκαν» τα σάντουιτς από το μενού των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων για λόγους… οικονομίας.

Το περασμένο Σάββατο, ο πιλότος ζήτησε από τους υπαλλήλους του αεροσκάφους να του φέρουν φαγητό πριν ξεκινήσει την πτήση του.

Όταν οι υπάλληλοι του είπαν ότι το μόνο που υπήρχε ήταν ξηροί καρποί, τσιπς και μπισκότα απαίτησε να του παραγγείλουν κάτι να φάει.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους τον ενημέρωσε ότι ο μόνος τρόπος που υπήρχε για να παραγγείλουν σάντουιτς ήταν από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, κάτι που όμως θα έπαιρνε ώρες.

Ο πιλότος επέμεινε ότι θα περίμενε για το γεύμα του… όποιο κι αν ήταν το κόστος.

Το πλήρωμα έστειλε το αίτημα του πιλότου στο τμήμα τροφοδοσίας του εθνικού αερομεταφορέα και στη συνέχεια στο γραφείο διαχείρισης των αερογραμμών PIA στο Καράτσι, απ’ όπου η διοίκηση έδωσε το «πράσινο φως» για να ικανοποιηθεί η απαίτηση του πεινασμένου πιλότου.

Η πτήση από Λαχώρη προς Νέα Υόρκη που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 6:45 έφυγε τελικά με 2.5 ώρες καθυστέρηση!0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER