Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Νεκροί και τραυματίες από έκρηξη σε τρόλει στη Ρωσία

Στους 15 ανέρχονται οι νεκροί από την έκρηξη που σημειώθηκε σε τρόλεϊ στη ρωσική πόλη Βόλγκογκραντ, στην οποία τραυματίστηκαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 28 άτομα, μεταξύ αυτών και βρέφος ενός έτους.

Οι ομοσπονδιακές αρχές ανακοίνωσαν ότι για την έκρηξη, η οποία σημειώθηκε κοντά σε αγορά στη συνοικία Ντζερζίνσκι, διενεργείται έρευνα για "τρομοκρατική ενέργεια και διακίνηση όπλων". Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται και μέλη των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών.


Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τη σημερινή ή τη χθεσινή επίθεση, από την οποία σκοτώθηκαν 16 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι από τη χθεσινή επίθεση 37 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μετά την επίθεση αυτοκτονίας στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 16 ανθρώπους και όπως είναι φυσικό έχει θορυβήσει και τον Ρώσο Πρόεδρο, ο οποίος είναι σε συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση με τις αρχές.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου