Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Αχαΐα: Παραδόθηκε σε λειτουργία το έργο αναβάθμισης του λιμένα Αιγίου

Ημέρα-σταθμός για τη λειτουργία του νέου λιμένα Αιγίου ήταν η Τετάρτη 7 Αυγούστου, καθώς στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας υπεγράφη από τους εμπλεκόμενους φορείς το πρακτικό διοικητικής παραλαβής για τη χρήση του έργου “Ολοκλήρωση λιμενικών έργων και κατασκευή βασικών έργων επιδομής νέου λιμένα Αιγίου”, ενός σπουδαίου έργου που ανοίγει τεράστιες προοπτικές στη λιμενική ζώνη του Αιγίου και κατ' επέκτασιν στην Αιγιάλεια.

Πρόκειται για ένα έργο που ολοκληρώθηκε πολύ νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία και γι' αυτό το λόγο τόσο ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κ. Πάνος Μπερούκας, συνεχάρησαν τους εκπροσώπους της εταιρείας “Ηλιοχώρα” κ.κ. Καρρόπουλο και Κατωπόδη που ήταν παρόντες στη διαδικασία της υπογραφής του πρακτικού.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρόντες ήταν τα μέλη της Επιτροπής Διοικητικής Παραλαβής του έργου κ.κ. Ρόδης, Μπίνα και Τσαγκρώνης, που επίσης υπέγραψαν το πρακτικό.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER