Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Εξοφλητικά μισθοδοσίας

Πριν μερικές ημέρες πήραμε επιτέλους κάποια εξοφλητικά στα χέρια μας, αντί όμως να λυθούν οι όποιες απορίες μας, αντιθέτως δημιουργήθηκαν άλλες μεγαλύτερες και δικαιολογημένα.

Αν παρατηρήσετε στα εξοφλητικά, πάνω - πάνω αναγράφει το ποσό του βασικού μας μισθού, δίπλα ακριβώς υπάρχει σημείωση που αναφέρει το κλιμάκιο, δεν αναφέρει όμως τον βαθμό και επομένως δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα ότι όλα είναι σωστά.

Ειδικά μετά από ενοχλήσεις συναδέλφων, τεχνιτών επί των πλείστων προς το λογιστήριο του πρώην ΗΛΠΑΠ, τους είπαν ότι έχει γίνει λάθος και τους έχουν κατατάξει στο προσωπικό Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Και για το λάθος της υπηρεσίας και των υπαλλήλων είναι υποχρεωμένοι, όσοι συνάδελφοι το ανακάλυψαν, να πάνε να κάνουν αίτηση προς την υπηρεσία για να διορθωθεί!!!

Αθάνατη Ελλάς το μεγαλείο σου!

Δεν υπάρχει κάποιος να τους τραβήξει τ' αφτιά εκεί κάτω στον Ο.ΣΥ.;

Το λάθος το δικό τους, θα πρέπει να κάνουμε αίτηση για να διορθωθεί;
Το ίδιο λάθος, όπως και με τα χαρτιά της εφορίας όπου πολλοί συνάδελφοι αναφέρονται ως απλοί τεχνίτες και όχι ως ηλεκτροτεχνίτες.

Τώρα καταλαβαίνετε κύριοι και κυρία εκεί κάτω, ποια είναι η διαφορά; Ή θα πρέπει να το αναλύσουμε πάλι;;;

Άντε να τα ξαναπούμε μία φορά ακόμη:
Τεχνίτης μπορεί να αναφέρεται και κάποιος που είναι υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ενώ οι ηλεκτροτεχνίτες, είναι το λιγότερο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάρχουν και άλλα ευτράπελα με τις μισθοδοσίες. άλλοι έχουν πληρωθεί νυχτερινά και αργίες που δεν έκαναν και σε άλλους έχουν αφαιρεθεί τα παιδιά.

Υπάρχει και μια πληροφορία που αναφέρει, ότι το ίδιο λάθος που έγινε με τους συνδικαλιστές τις ΕΘΕΛ, έγινε και με τους δικούς μας συνδικαλιστές, αλλά οι δικοί μας ήταν υποψιασμένοι μετά την αποκάλυψη από τους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ και υποχρέωσαν την υπηρεσία να τα πάρει πίσω.

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα συνεχίσουμε να "ψαχνόμαστε", μέχρι να μάθουν κάποιοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Επειδή σίγουρα για τους δικούς σας τους μισθούς δεν έχει γίνει κανένα λάθος, φροντίστε τουλάχιστον να διορθωθούν τα λάθη στις μισθοδοσίες των συναδέλφων χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να έρθουν μέχρι εκεί για να κάνουν αιτήσεις!

Όσο αφορά τις μισθοδοσίες των οδηγών, δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μας κάποιο ανάλογο περιστατικό, μπορεί να είναι σωστές, μπορεί και όχι!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER