Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Μαραθώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να σημειωθούν το Σάββατο στην περιοχή του Μαραθώνα, λόγω διεξαγωγής πορείας στα πλαίσια του Διημέρου Ειρήνης και Αλληλεγγύης «50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη».

Σύμφωνα με την Αστυνομία θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς :

α) Μαραθωνομάχων, στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Καλλινίκου (τύμβος) έως τη Λ. Μαραθώνος, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 18.30΄ - 19.00΄.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Σπ. Λούη από Λ. Μαραθώνος προς παραλία Μαραθώνα & αντίστροφα.

β) Στη δεξιά λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα της Λ. Μαραθώνος, στα τμήματά της μεταξύ:
 Των οδών Μαραθωνομάχων και Αρτέμιδος, κατά τις ώρες 19.00΄ - 19.30΄.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Αθήνα.
 Των οδών Αρτέμιδος και Αργοστολίου, κατά τις ώρες 19.30΄- 20.30΄.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Αθήνα.

γ) Αργοστολίου, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Μαραθώνος και της οδού Λυβησίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 20.30΄- 20.45΄.
Η κυκλοφορία των οχημάτων από την Λ. Μαραθώνος προς την παραλία Ν. Μάκρης θα διεξάγεται μέσω της οδού Αγ. Κων/νου και από παραλία Νέας Μάκρης έως Λ. Μαραθώνος θα διεξάγεται μέσω της οδού Ελ. Βενιζέλου.

δ) Λυβησίου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αργοστολίου και Αγ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 20.45΄- 21.00΄.
Η κυκλοφορία των οχημάτων από Μαραθώνα προς Κέντρο Νέας Μάκρης και αντίστροφα θα διεξάγεται μέσω της Λ. Μαραθώνος.

ε) Αγ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λυβησίου και Μωσαϊκού και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 21.00΄- 21.30΄.
Η κυκλοφορία των οχημάτων από Λ. Μαραθώνος προς παραλία Νέας Μάκρης και αντίστροφα θα διεξάγεται μέσω της οδού Αργοστολίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER