Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αξιοποίηση Ελληνικού: διευκρινίσεις προς τους 3 "μνηστήρες"

«Κλειστή» συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη είχαν οι εκπρόσωποι των εταιρειών που έχουν περάσει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega ο κ. Μηταράκης δήλωσε σχετικά: «Συζητήσαμε πολλές κρίσιμες τεχνικές λεπτομέρειες για το Ελληνικό. Η κυβέρνηση επιταχύνει τις διαδικασίες προκειμένου ο διαγωνισμός να διεξαχθεί εντός του 2013 και να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό ένα κρίσιμο έργο που θα συμβάλει στην ουσιαστική ανάπλαση της περιοχής και την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας».

Οι επενδυτές (Lamda Development, London & Regional Properties και Elbit) ζήτησαν και έλαβαν διευκρινίσεις για θέματα που σχετίζονται με τα έργα υποδομής, το αποχετευτικό δίκτυο, το πάρκο πρασίνου, προκειμένου να προχωρήσουν στην προετοιμασία δεσμευτικών προσφορών.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών που θα περιλαμβάνουν το master plan και το επιχειρησιακό πλάνο, λήγει στις 29 Οκτωβρίου 2013.


Πηγή:www.capital.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου