Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Στο σκαμνί ο Μάκης για τις υποκλοπές της υπόθεσης Siemens

Φορτωμένος με κακουργήματα που αφορούν σε χρήση προϊόντων υποκλοπών βρίσκεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στις 3 Απριλίου.

Η υπόθεση σχετίζεται με τις υποκλοπές των συνομιλιών του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Ελλάς, Μιχάλη Χριστοφοράκου, με τους συνηγόρους του, όταν εκείνος κρυβόταν σε σπίτι στο Ροζενχάιμ, έξω από το Μόναχο.

Οι επίμαχες συνομιλίες αφορούσαν στην πολύκροτη υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens και για τις συγκεκριμένες κασέτες ο κ. Χριστοφοράκος είχε προσφύγει στο Πρωτοδικείο του Μονάχου εναντίον των υποκλοπέων. Στις κασέτες αναφέρονταν ονόματα πολιτικών και δικαστικών λειτουργών. Ωστόσο, σύμφωνα με την προσφυγή του κ. Χριστοφοράκου ο οποίος έχει αμφισβητήσει ευθέως το περιεχόμενο των κασετών, όπως αποδόθηκε, δεν υπήρξε ακριβής μετάφραση των συγκεκριμένων ιδιωτικών συνομιλιών που είδαν το φως της δημοσιότητας..

Ερωτηματικά γεννώνται, πάντως για τις σκοτεινές διαδρομές και σχέσεις των υποκλοπέων και με ελληνικά μέσα ενημέρωσης και κυρίως πως έφτασαν στη χώρα μας τα προϊόντα υποκλοπών.

Η δίκη με κατηγορούμενο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο είχε προσδιοριστεί για χθες, αλλά λόγω φορτωμένου πινακίου, η υπόθεση δεν πρόλαβε καν να εκφωνηθεί.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου