Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μερική αποκατάσταση των βλαβών στα φανάρια

Απομένουν ακόμη έξι κόμβοι οι οποίοι παρουσιάζουν τεχνικά προβλήματα και απαιτούν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για την αποκατάστασή τους.

Η επισκευή των βλαβών πραγματοποιήθηκε με έξοδα της Περιφέρειας σε δύσκολες καιρικές συνθήκες από τα συνεργεία και παρά το γεγονός ότι ενώ οι αρμοδιότητες έχουν μεταφερθεί στην Περιφέρεια δεν έχουν μεταφερθεί οι αντίστοιχοι πόροι.

«Ο ρόλος μας είναι να βρισκόμαστε κοντά στον πολίτη και για το λόγο αυτό απαιτούμε την οικονομική συνδρομή της Πολιτείας για να ανταπεξέλθουμε σε αυτόν» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο οποίος διευκρίνισε ότι: «Χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των τεχνικών γίνεται αγώνας να ομαλοποιηθεί η λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ άπειρον καθώς όπως γνωρίζετε οι βλάβες είναι ένα καθημερινό δεδομένο που αλλάζει διαρκώς αριθμητικά.

Το ουσιαστικό ζητούμενο είναι να μεταφερθούν στο ακέραιο οι πιστώσεις που αφορούν στις μεταφερόμενες αρμοδιότητες και να λυθεί το μεγάλο αυτό πρόβλημα που έχει σχέση με την οδική ασφάλεια των πολιτών της Αττικής».

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER