Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΑ, με ΙΧ αυτοκίνητο. Έξι ελαφρά τραυματίες.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 στη συμβολή των οδών Βλαχάκη και Πολυδεύκους στόν Πειραιά...

Όλα ξεκίνησαν όταν ΙΧ αυτοκίνητο, παραβίαζοντας πινακιδα ΣΤΟΠ έπεσε πάνω σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, που εκτελούσε το δρομολόγιο 909 ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΑΓ. ΣΟΦΙΑ - ΚΡΑΤ.ΝΙΚΑΙΑΣ,
με αποτέλεσμα το Λεωφορείο να εκτραπεί της πορείας του και αφού συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα  κατέληξε πάνω σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά έξι άτομα, πέντε επιβάτες και ο οδηγός του Λεωφορείου. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε προσωρινά και αποκαταστάθηκε, με την απομάκρυνση των δύο οχημάτων.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Πειραιά.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου