Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Tο etheldrivers προσωρινά εκτός λειτουργίας

Συνάδελφοι φίλοι και αναγνώστες του blog μας… Χθες αργά το βράδυ είχαμε ένα δυσάρεστο γεγονός …

Έγινε μια ανάρτηση από έναν συντάκτη του blog μας...


( Αυτή που την έχει δημοσιεύσει και το ΒΗΜΑ «ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ» ) η οποία ενόχλησε έναν συνδικαλιστή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο συνδικαλιστής μαζί μου και ενώ εγώ ήμουν σε δρομολόγιο μου είπε, ότι αυτή η ανάρτηση πρέπει να κατέβει γιατί είναι αναληθείς και συγκεκριμένα όσοι την δουν και την διαβάσουν θα γίνει χαμός ….

Χωρίς να ξέρω εγώ τι ακριβώς γράφει και από πού προέρχεται το άρθρο παίρνω τηλέφωνο έναν από τους 4 συντάκτες και του λέω να την κατεβάσει αμέσως.

Αποτέλεσμα…

Το αποτέλεσμα ήταν δυσάρεστο !!!! Λίγο μετά το κατέβασμα της ανάρτησης ξέσπασε πόλεμος!!! Δυστυχώς το θέμα αυτό άγγιξε έναν από τους συντάκτες του etheldrivers και χωρίς να ξέρω καλά καλά τι ακριβώς είχε συμβεί …. με παίρνουν τηλέφωνο μετά από μισή ώρα και οι 4 !!! συντάκτες και μου δήλωσαν (με λίγα λόγια) ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι κάτω από αυτή την πίεση και αποχωρούν!!!!

Πιστεύω αυτή η απόφαση που πήραν να ήταν πάνω στον εκνευρισμό τους …. Διαφορετικά όπως καταλαβαίνετε blog χωρίς συντάκτες… ούτε μπορεί να υποστηριχτεί… αλλά ούτε και να ενημερώνετε όπως πρέπει…. Άλλα ούτε θέλω να βάλω συντάκτες εκτός ΕΘΕΛ.

Λίγα λόγια για την λειτουργία του blog

Συνάδελφοι φίλοι και αναγνώστες επ΄ ευκαιρία θα ήθελα να σας περιγράψω εν συντομία αυτό που γίνετε πίσω από το blog που προφανώς και δικαιολογημένα εσείς δεν γνωρίζετε…

Το να βρούμε κάποιο άρθρο σχετικό με την εργασία μας και να κάνουμε μια ανάρτηση είναι κάτι το πολύ απλό και πανεύκολο. Το ποιο ψυχοφθόρο που αντιμετωπίζουμε (και σημαντικό ταυτόχρονα) είναι τα e-mail… τεράστιο πρόβλημα !!!!

Θα σας πω μερικά παραδείγματα για να καταλάβετε και τι εννοούσαν οι (4 συνάδελφοι συντάκτες) που στην κυριολεξία όντος αισθανόταν μεγάλη πίεση… ( ίσως και να είναι και αυτός ένας λόγος να μη θέλουν να συνεχίσουν) ίσως να τους κούρασα και εγώ… γιατί ήθελα όλα τα e-mail να παίρνουν απάντηση… ώστε να καταλάβει ο κόσμος την αλήθεια και τον λόγο που γίνονταν οι κινητοποιήσεις.

Πιστεύουμε επειδή η Google μας έβγαζε ανάμεσα στα 500.000 αποτελέσματα στην τρίτη θέση πληκτρολογώντας την λέξη ΕΘΕΛ γίναμε αποδέκτες, τους τελευταίους δυόμιση μήνες και φτάσαμε να έχουμε πάρει πάνω από 12.500 e-mail από τα οποία το 99% είναι από επιβάτες μας. Δεν θα πω τι έγραφαν γιατί ξέρω ότι όλοι σας καταλαβαίνετε. Απαντήθηκαν όλα !!!

Είχε φτάσει μέρα όπως στην 24ωρη απεργία στις 23 Φεβρουαρίου που κάναμε, να πάρουμε μέσα σε τρεις μέρες περίπου 1400 e-mail με παράπονα… από τα οποία έχουν απαντηθεί όλα. Το θεωρήσαμε πολύ σημαντικό συνάδελφοι, ώστε να καταλάβει ο κάθε ένας από πρώτο χέρι την αλήθεια, για ποιο λόγο γίνονταν οι κινητοποιήσεις και όχι να ακούει αυτές τις ψευτιές που του σερβίριζαν καθημερινά μερικά βρομοκάναλα και εφημερίδες !!!!

Ένα άλλο πρόβλημα και το σημαντικότερο είναι ότι παίρνουμε πολλά ψεύτικα e-mail με ανακοινώσεις για να αναρτήσουμε… και για να γίνω ποιο σαφής έχουμε πάρει μέχρι και ψεύτικες ανακοινώσεις με το logo του συνδικάτου μας, καθώς και μερικές με το logo των παρατάξεων και των συνδυασμών που έχουμε… φυσικά δεν μπαίνει κάτι χωρίς να το ελέγχουμε... και άλλα πολλά γίνονταν τα οποία δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε on air

Πολλές φορές φτάσαμε σε οριακό σημείο. Μα πάντα βρίσκαμε λύσεις.

Πιστεύω να βρεθεί και τώρα ώστε να λειτουργήσει και πάλι το δικό μας blog, το οποίο είναι το "μικρότερο" που έχουμε, αλλά να ξέρετε ότι το φτιάξαμε με πολύ πόνο και αγάπη, γιατί είναι ένα κομμάτι από την δουλειά μας και είναι το κάτι πολύ διαφορετικό από τα άλλα.

Στα άλλα 11 blog και 2 site που έχουμε αυτή την στιγμή υπάρχουν 46 συντάκτες, και εννοώ για να καταλάβετε ότι από τα 11 τα 2 είναι πολύ μεγάλα blogs και σίγουρα τα ξέρετε… που συνολικά την ημέρα περνούν το 1.500.000 εκατομμύριο σε κλικ.

ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ etheldrivers!!!

Θα σας έλεγα πολλά περισσότερα και ενδιαφέροντα αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα βγάζουμε στον αέρα...

Πιστεύω και εύχομαι να είμαστε πολύ σύντομα κοντά σας !!!

Ο Διαχειριστής και ιδιοκτήτης του etheldrivers.blogspot.com
ΠΗΓΗ

trolleatzis: Ευχόμαστε αυτή η απόφαση των Διαχειριστών και Αρθρογράφων του etleldrivers.blogspot να μην είναι οριστική και μία ακόμη πίεση από τους γνωστούς αγνώστους να πέσει στο κενό. Ο www.trolleatzis.com θα είναι δίπλα σας παιδιά της ΕΘΕΛ.Ο απλός εργαζόμενος και όχι μόνο, θέλει την ενημέρωση και πρέπει να την έχει, αμερόληπτα, ακομμάτιστα και πάντα με γνώμονα την αλήθεια και μόνο... Όποιον και ας πονάει... Γιατί η αλήθεια φίλοι μου πονάει....Σας περιμένουμε σύντομα στην διαδικτυακή παρέα μας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου