Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Καθυστερημένοι στο... Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας

Παράπονα έχουν εκφραστεί από πολίτες της Πάτρας για σημαντικές καθυστερήσεις σε δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ.

Όπως ενημερώνει αναγνώστρια του patrasevents.gr, το πρωί της Δευτέρας περίμενε αρκετή ώρα στην στάση του ΚΕΤΧ, το λεωφορείο της γραμμής 1 με το οποίο πάει στην δουλειά της.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το λεωφορείο καθυστέρησε αρκετά με αποτέλεσμα αυτή και αρκετά ακόμα άτομα να πάνε στις δουλειές τους αργοπορημένοι με ότι αυτό συνεπάγεται!

Ακόμα όμως και όταν πέρασε το λεωφορείο όπως καταγγέλλει, ήταν ασφυκτικά γεμάτο με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες που είχαν πληρώσει το εισιτήριο τους ενώ κάποιοι από αυτούς δεν μπόρεσαν καν να επιβιβαστούν.

Όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ στην Πάτρα και να κάνει τα παράπονα της, κανένας από τους αρμοδίους δεν απάντησε.

Σύμφωνα με αρκετούς συμπολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση στα δρομολόγια.

Το γεγονός βέβαια που μπορεί και να οφείλεται στην αυξημένη κίνηση των οχημάτων στο κέντρο που σε συνδυασμό με τα έργα που γίνονται σε διάφορα σημεία της Πάτρας, ταλαιπωρούν όλους τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου