Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών καρφώθηκε σε δένδρο

Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ σημειώθηκε γύρω στις 7 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλεια - Σιδηρόκαστρο, με τρεις επιβάτες, έξω από την Κοιμήση, στην απότομη στροφή στο αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ, ξέφυγε απο τον δρόμο και καρφώθηκε πάνω σε ένα δένδρο. 

Ευτυχώς τόσο οι επιβάτες όσο και ο οδηγός δεν έπαθαν τίποτε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του λεωφορείου τυφλώθηκε από άλλο ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος δεν μπόρεσε να κρατήσει το λεωφορείο στο δρόμο.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ κ. Ηλίας Παπαγεωργίου, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος: 

«Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλεια - Σιδηρόκαστρο και όπως ανέφερε ο οδηγός, ένα ΙΧ τον τύφλωσε με τα φώτα του και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος ξέφυγε από τον δρόμο και έπεσε πάνω στο δένδρο. 

Το ευτύχημα είναι πως κανείς δεν έπαθε τίποτε, ούτε οι επιβάτες ούτε ο οδηγός, σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Στο λεωφορείο υπήρχαν τρεις επιβάτες που ειδοποιήθηκαν οι δικοί τους και τους παρέλαβαν. Τέλος καλό όλα καλά». 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου