Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Η άνεργη D.J. του ΟΑΣΑ, προσλήφθηκε στο γραφείο του κ. Σπίρτζη, μετά μουσικής πλέον τα ραντεβού του υπουργού

Πραγματικά αυτοί δεν έχουν το θεό τους. Δεν έχουν ούτε ελάχιστη ντροπή. Διορίζουν τους κολλητούς, τους νέους… Καρανίκες και μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο για να μην τους πάρουμε χαμπάρι.

Θυμάστε την ιστορία με την πρόσληψη από τον ΟΑΣΑ μιας… μουσικής επιμελήτριας; Θυμάστε τότε που γελάγανε και οι μαϊμούδες επειδή η διοίκηση των αστικών συγκοινωνιών είχε κατηγορηθεί ότι ουσιαστικά προσλαμβάνει… ντι τζέι για τα λεωφορεία;

Είχε γίνει χαμός με τα δημοσιεύματα και ο ΟΑΣΑ είχε απαντήσει ότι μια κυρία Βέρθα Ευθυμιάδου προσελήφθη με ποσό 3.900 ευρώ για τρεις μήνες κι εκτός από την επιλογή μουσικής θα αναλάμβανε τον σχεδιασμό και την προετοιμασία μουσικών προγραμμάτων, εκδηλώσεων και δράσεων στους χώρους του μετρό και άλλους δημόσιους χώρους.

Έγραφε η ανακοίνωση: «Στο ευρύτερο αυτό πρόγραμμα εντάσσονται δράσεις, όπως το Λεωφορείο Φροντίδας Αστέγων, το Λεωφορείο Υγείας, διάφορα Πολιτιστικά Δρώμενα σε σταθμούς, Διαγωνισμοί Φωτογραφίας, Εκθέσεις έργων ζωγραφικής, Εκδηλώσεις Ιστορικής και Πολιτιστικής Μνήμης κ.ά. που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε δρομολογούνται, είτε βρίσκονται στη φάση του σχεδιασμού».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και η αναπαραγωγή αρχείων μουσικής στα αστικά μέσα μεταφοράς, αξιοποιώντας τον εξοπλισμό που παρέχει τέτοιου είδους τεχνικές δυνατότητες και ήδη υφίσταται τόσο στα λεωφορεία όσο και στα τρόλλεϋ.

«Για το σκοπό αυτό ο ΟΑΣΑ προχώρησε σε συνεργασία με μουσικό που διαθέτει άριστες περγαμηνές (διπλώματα, πτυχία, ιδιαίτερη εμπειρία) διάρκειας τριών μηνών έναντι συνολικής αμοιβής 3.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, δηλαδή με 990 ευρώ περίπου καθαρά το μήνα για τρεις μήνες. Με τη συνεργασία αυτή θα δημιουργηθεί μια πολύτιμη υποδομή, στον τομέα αυτόν, που θα μείνει στον Οργανισμό για μελλοντική χρήση και διαρκή αξιοποίηση».

Η εν λόγω κυρία είχε αποκαλυφθεί ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Πεντέλη.

Τώρα, λοιπόν, αποκαλύπτεται από σχετικό ΦΕΚ που υπογράφει ο Χρήστος Σπίρτζης ότι η κ. Ευθυμιάδου διορίζεται στο γραφείο του υπουργού. Ποια; 

Η μουσική επιμελήτρια πήρε θεσούλα δίπλα στον κ. Σπίρτζη μέχρις ότου πάψει να είναι υπουργός. Αριθμός εγγραφής στο ανθρώπινο δυναμικό 14 Αυγούστου 2017, παραμονή της Παναγιάς δηλαδή. Έκανε το θαύμα της και η ντι τζέι του ΣΥΡΙΖΑ θα βάζει μουσική στο γραφείο του Σπίρτζη.

Νομίζουμε ότι πρέπει να ξεκινήσει βάζοντας αντάρτικα στο υπουργείο, μιας και ο υπουργός έχει στο γραφείο του το πορτρέτο του Βελουχιώτη. Στη συνέχεια μπορεί να το ρίξει στα πιο ελαφρολαϊκά γιατί φανταζόμαστε ότι ο Σπίρτζης, ως παλαιός λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου θα θέλει να ρίξει και καμιά ζεμπεκιά.

Βρε τι ζούμε… 

ΠΗΓΗ: antinews.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου