Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Έκτακτα μέτρα στην E.O. Αθηνών - Λαμίας λόγω μεταφοράς αεροσκάφους

Λόγω χερσαίας οδικής μεταφοράς υπερμεγέθους φορτίου και συγκεκριμένα, αεροσκάφους, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και κατά τις ώρες 11:00΄ έως 13:00΄, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο τμήμα της από τον Α/Κ Τανάγρας (χ.θ. 67+655) έως και τον Α/Κ Καλυφτάκη (χ.θ. 20+060).

Ειδικότερα και κατά το χρόνο της μεταφοράς, το όριο ταχύτητας των οχημάτων που θα κινούνται στο ανωτέρω οδικό τμήμα θα περιορίζεται στα 50 χλμ/ ώρα και δε θα επιτρέπεται η προσπέραση του οχήματος μεταφοράς του υπερμεγέθους φορτίου (Μήκος: 27.30 μ., Πλάτος: 8.40 μ., Ύψος: 4.80 μ.).

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι οδηγοί θα μπορούν να εξέρχονται του κυρίως ρεύματος κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας σε οποιοδήποτε κόμβο εξόδου της επιλογής τους, προκειμένου να κινηθούν επί του παράπλευρου οδικού δικτύου.

Επιπρόσθετα και για το χρονικό διάστημα (περί τις 11:30΄-12:00΄) από την άφιξη του οχήματος μεταφοράς στον Σταθμό Διοδίων Αφιδνών μέχρι και τη διέλευσή του από αυτόν, θα επιτρέπεται στα οχήματα που θα ακολουθούν η προσπέραση του οχήματος μεταφοράς.

Περαιτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τις 13:00΄ έως τις 15:00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Τατοΐου, στο τμήμα της από τον Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ερυθραίας, κατά την έξοδο του οχήματος μεταφοράς από τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας για την πραγματοποίηση του τελικού σκέλους της μεταφοράς στο αεροδρόμιο της Πολεμικής Αεροπορίας στο Τατόι.

Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της μεταφοράς λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων ή άλλων συμβάντων, η μεταφορά του αεροσκάφους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (06/04/2017) κατά τις ίδιες ώρες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου