Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

VW - Audi: Δείτε online αν το όχημά σας διαθέτει το ειδικό λογισμικό..!

Το εργοστάσιο της VW έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του link μέσω του οποίου οι κάτοχοι των γερμανικών αυτοκινήτων μπορούν να ελέγξουν άμεσα αν
το όχημά τους φέρει το ειδικό λογισμικό μείωσης εκπομπής καυσαερίων.

Μάλιστα στο link το εργοστάσιο της VW έχει αναρτήσει και ένα μήνυμα για τους πελάτες της το οποίο αναγράφει χαρακτηριστικά: 

«Δεν θα σας κάνουμε να χάσετε χρόνο. Δουλεύουμε σκληρά για μια λύση και θα ενημερώσουμε κάθε πελάτης μας που το όχημά του επηρεάζεται σχετικά με τα προτεινόμενα μέτρα, το συντομότερο δυνατό.  

Σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε στο δρόμο της φώτισης και με συνέπεια οδηγούμαστε στη διαφάνεια. Σας εγγυόμαστε ότι η Volkswagen θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πελατών, των εμπόρων και του ευρύ κοινού. 

Το μόνο που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με τη δέουσα ταχύτητα και την επιμέλεια που περιμένετε τώρα από εμάς.»...
Πιέστε εδώ για να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της VW και πατώντας τον αριθμό πλαισίου του οχήματός σας να ενημερωθείτε αν φέρει το ειδικό λογισμικό μείωσης εκπομπών ρύπων... 

Επίσης, τονίζεται στην ανάρτηση πως το σύστημα ελέγχει μόνο αριθμούς πλαισίου των αυτοκινήτων Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (εκτός Amarok). 

Όλα τα οχήματα, τα οποία κατασκευάστηκαν στις ΗΠΑ και στον Καναδά, το σύστημα δεν μπορεί να τα ερευνήσει. 

Επίσης, και η Audi έχει αναρτήσει ειδική εφαρμογή στο σύστημά της, ώστε οι κάτοχοι να ερευνούν αν το όχημά τους φέρει το ειδικό λογισμικό μείωσης εκπομπών ρύπων. 

Πιέστε εδώ για να δείτε αν το Audi σας φέρει το ειδικό λογισμικό... 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER