Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στην Εθνική Οδό

Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι, την ώρα που το ΚΤΕΛ βρισκόταν στο 257ο χιλιόμετρο, στις στροφές των Αγίων Θεοδώρων, άρπαξε φωτιά το πίσω μέρος όπου βρίσκεται η μηχανή, έπειτα από βλάβη που εκδηλώθηκε.
«Άρχισε να μυρίζει κάτι έντονα και αμέσως μετά είδαμε καπνό να βγαίνει από τη μηχανή, Ο οδηγός σταμάτησε αμέσως και κατεβήκαμε όλοι κάτω. Επικράτησε ένας πανικός. Άλλοι άρχισαν να βγάζουν τα πράγματα, από τις μπαγκαζιέρες, ενώ ο οδηγός μαζί με άλλους προσπαθούσαν αν σβήσουν τη φωτιά με τους πυροσβεστήρες.
Επιβάτες σταματούσαν άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα και ζητούσαν πυροσβεστήρες από τους οδηγούς, ευτυχώς κάποιοι από αυτούς είχαν και έτσι σώσαμε το λεωφορείο.
Μόνο μια - δυο βαλίτσες άρπαξαν λίγο. Αν δεν γινόταν αυτό η φωτιά θα είχε εξαπλωθεί και θα είχε καταστραφεί ολοσχερώς....» δήλωσε ένας από τους επιβάτες στο LamiaReport.
Τέλος καλό όλα καλά όμως, καθώς οι επιβάτες γλύτωσαν από θαύμα και κανείς δεν τραυματίστηκε, εκτός από έναν επιβάτη ο οποίος είχε σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του και έπρεπε να τον παραλάβει το ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Λαμίας.
Τελικά τους επιβάτες τους παρέλαβε άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς Αθήνα.

ΠΗΓΗ: LamiaReport


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER