Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ρόδος: Χωρίς λεωφορεία έμειναν Μονόλιθος, Σιάννα και Άγιος Ισίδωρος

Χωρίς δημόσια συγκοινωνία που να τους συνδέει με την πόλη της Ρόδου έμειναν τα χωριά Μονόλιθος, Σιάννα και Άγιος Ισίδωρος, εδώ και λίγες ημέρες!

Παρ’ όλο που η ΡΟΔΑ είχε δώσει στη δημοσιότητα πριν από λίγες τα δρομολόγια που περικόπτονται λόγω έλλειψης προσωπικού, ενημερώνοντας παράλληλα ότι θα υπάρχει γι’ αυτά τα χωριά ανταπόκριση μέσω Έμπωνας, όλα αυτά έχουν παραμείνει απλώς… σχέδια επί χάρτου, χωρίς να μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη.

Όπως έγινε γνωστό το μικρό λεωφορείο του δήμου που μεταφέρει καθημερινά τους μαθητές από τα συγκεκριμένα χωριά προς τον Έμπωνα, αλλά και εκείνους που επιθυμούν να πάρουν στη συνέχεια το λεωφορεία της ΡΟΔΑ προς Ρόδο, φτάνει στον προορισμό τους στις 8:30 το πρωί.

Όμως αντίστοιχα το λεωφορεία της ΡΟΔΑ ξεκινάει το δικό του δρομολόγιο από τον Έμπωνα προς την πόλη στις 7:00 το πρωί, άρα είναι φύση αδύνατον να προλάβουν οι επιβάτες την ανταπόκριση.

Πάντως όπως έγινε γνωστό το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί σε τουλάχιστον… ένα μήνα, όταν και θα γίνουν προσλήψεις προσωπικού από την ΡΟΔΑ, ώστε να εκτελείται και πάλι κανονικά το δρομολόγιο από Μονόλιθο, Σιάννα, Άγιο Ισίδωρο και Κρητηνία προς Ρόδο.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου