Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Τέσσερα νέα λεωφορεία στον στόλο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου

Με τέσσερα νέα λεωφορεία ενισχύει τον στόλο της η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου κατόπιν δωρεάν παραχώρησης από την εταιρία Lamda Development. Τα νέα λεωφορεία παρελήφθησαν από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στη διάρκεια τελετής παράδοσης παρουσία εκπροσώπων της εταιρίας Lamda Development.

Με την ευκαιρία της υπογραφής της δωρεάς της Lamda Develpoment προς τον Δήμο Αμαρουσίου και την παράδοση των λεωφορείων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Αξιοποιώντας τις διαθέσιμες δυνατότητες μέσα από το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που έχουμε αναπτύξει, υποδεχόμαστε την ιδιαίτερα σημαντική για την πόλη μας χορηγία της εταιρίας Lamda Development που θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μετακίνησης που προσφέρουμε στους πολίτες μέσω της δημοτικής μας συγκοινωνίας. Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Lamda Development και προσδοκούμε η καλή συνεργασία που έχουμε χτίσει να συνεχιστεί και στο μέλλον».

Κατόπιν της παραλαβής των λεωφορείων, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, μαζί με εκπροσώπους της Διοίκησης και της εταιρίας εγκαινίασαν την κυκλοφορία των λεωφορείων στους δρόμους της πόλης. Τα νέα λεωφορεία, από το νέο έτος, θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του επιβατικού κοινού για την εξυπηρέτησή του.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER