Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Δείτε εάν έχει βγει το εκκαθαριστικό της φορολογικής δήλωσής από το gsis.gr

Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία της ΓΓΠΣ στο gsis.gr για τον έλεγχο εάν έχει βγει το εκκαθαριστικό της φορολογικής δήλωσης 2013 όπου μπορούν οι φορολογούμενοι να ελέγξουν εάν έχει εκκαθαριστεί η φορολογική τους δήλωσης για το οικονομικό έτος 2013 και αποστέλλεται το εκκαθαριστικό από την ΓΓΠΣ . 

Η εφαρμογή είναι πιο χρήσιμη από ποτέ φέτος, αφού η πλειοψηφία των φορολογουμένων δεν γνωρίζει πότε θα εκκαθαριστεί η φορολογική του δήλωση. 

Για πρώτη φορά η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης είναι συνδεδεμένη με χορήγηση επιδομάτων σε δικαιούχους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λάβουν τα επιδόματα εάν δεν έχει εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωση. 

Έτσι η αγωνία των δικαιούχων των επιδομάτων μπορεί να μετριαστεί αφού θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της εκκαθάρισης με αποτέλεσμα να γνωρίζουν περίπου πότε θα πάρουν τα επιδόματα. 

Επίσης με την παραπάνω εφαρμογή μπορείτε να δείτε εάν το εκκαθαριστικό σας είναι πιστωτικό ή χρεωστικό. 

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της φορολογικής σας δήλωσης για το οικονομικό έτος 2013 εισοδήματα 2012, μέσω διαδικτύου, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών στο TaxisNet . 

Έλεγχος εκκαθάρισης φορολογικής δήλωσης 2013 πατήστε ΕΔΩ
Στοιχειά της εκκαθάρισης εμφανίζονται μόνο καταχωρώντας το ΑΦΜ σας. 

Τα αποτελέσματα θα τα δείτε μόνο εάν έχει εκκαθαριστεί η δήλωση σας.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου