Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Lufthansa: Στην Αθήνα το θηριώδες Β747-8

Την Αθήνα επέλεξε η Lufthansa προκειμένου να παρουσιάσει το εντυπωσιακό Β747-8, το οποίο προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο «Ελ. Βενιζέλος». 

«Στις 12 το μεσημέρι, η νέα ναυαρχίδα της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας προσγειώθηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της Lufthansa, σε μια από τις πλέον υποσχόμενες αγορές της Νότιας Ευρώπης» αναφέρει η εταιρία. «Στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και φιλίας σε όλη την υφήλιο, η Lufthansa επέλεξε την Αθήνα για την παρουσίαση του μακρύτερου αεροσκάφους στον κόσμο, τονίζοντας τη σημασία της Ελληνικής αγοράς για την γερμανική εταιρεία» τονίζει.

Η Lufthansa μετέφερε το 2012 από και προς την Ελλάδα περισσότερους από 1,2 εκατ. επιβάτες, καταγράφοντας αύξηση της επιβατικής κίνησης, κατά 5% σε σύγκριση με το 2011. «Οι προοπτικές για το 2013 είναι πολύ ευοίωνες» σχολιάζει η εταιρεία.

«Γνωρίζουμε όλοι το ρητό "η ισχύς εν τη ενώσει", κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα από τη μακρόχρονη συνεργασία και αμοιβαία υποστήριξη μεταξύ Ελλάδας και Lufthansa, που αποτελούν το τέλειο δίδυμο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Υπηρεσιών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής, κ. Κάρστεν Σίφαρ. «Παρά τους ταραχώδεις καιρούς, η καινοτομία και η δέσμευση στην ποιότητα και την πρόοδο αποφέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα. Εμπρακτη απόδειξη αποτελούν τα στατιστικά του 2012 για την ελληνική αγορά, που έχουν ανοδική τάση» συμπλήρωσε.

«Είμαι σίγουρος ότι θα εντυπωσιαστείτε από το μέγεθος του αεροσκάφους, καθώς και από τον εσωτερικό σχεδιασμό και τη διαρρύθμιση της καμπίνας. Θα εντυπωσιαστείτε όμως και από το γεγονός ότι παρά τις διαστάσεις του, το επόμενης γενιάς jumbo είναι πολύ πιο αποδοτικό από τα προηγούμενα αεροσκάφη. Στη διάρκεια ενός έτους λειτουργίας του, έχει αποδείξει ότι είναι είναι πολύ οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Με την ενσωμάτωσή του στον στόλο μακρινών διαδρομών, η Lufthansa προσφέρει ένα προϊόν που συνάδει απόλυτα με τη δέσμευση της εταιρίας για καινοτομία, τεχνολογία και αποδοτικότητα, ενώ παράλληλα διαθέτει χαρακτηριστικά και ανέσεις που αναμφίβολα θα μεγιστοποιήσουν την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας» δήλωσε ο κ. Σίφαρ.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ενσωμάτωση του 8ου Boeing 747-8 στο στόλο της Lufthansa, ενός αεροσκάφους που προσωπικά θεωρώ ως "την επανάσταση στις εναέριες μεταφορές". Η εξαιρετικά αυτή σημαντική αγορά αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας μας στην ποιότητα, την καινοτομία, την οικονομία. Είμαστε σίγουροι ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μοναδικό προϊόν και μια εξίσου μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Για να το εξασφαλίσουμε αυτό, πραγματοποιήσαμε το 2007 μια έρευνα μέσω Διαδικτύου, κατά την οποία ζητήσαμε τις προτάσεις και απόψεις τους, πάντα σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες τους. Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής βρίσκεται σήμερα μπροστά σας» παρατήρησε ο γενικός διευθυντής της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, κ. Χάρο Γιούλιους Πέτερσεν.

Το B747-8 διαθέτει μια σειρά από αεροδυναμικές βελτιώσεις (νέα πτερύγια, κορυφαίας απόδοσης κινητήρες), που εξασφαλίζουν εξοικονόμηση καυσίμων και μείωση ρύπων, και αποτελούν στόχους του προγράμματος SCORE της Lufthansa. Ηδη η αεροπορική εταιρεία διαθέτει άλλα επτά B747-8, ενώ έχει παραγγείλει 19 ακόμη, με ορίζοντα παράδοσης το 2015 ενώ το νέο Jumbo πετάει σε υπερατλαντικές πτήσεις της εταιρεία.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER