Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Οι σκέψεις της συναδέλφου του Ηλπαπ.




Καλημέρα σε όλους.

Έχουμε νέα διεύθυνση στο τιμόνι της Κίνησης .Φυσικά και το ξέρετε .Δεν περιμένετε από εμένα να σας το ανακοινώσω!
Μία εβδομάδα πρίν βγω σε άδεια είχα την τιμή να εργαστώ στις γραμμές του Ρούφ και τις Αττικής. Στο αμαξοστάσιο της Αττικής έπεσε στην αντίληψη μου η εντολή και το ενδιαφέρον που έδειξε ο νέος διευθυντής μας για κάποιους σοβάδες, οι οποίοι είχαν πέσει. Με εντυπωσίασε αυτό το ενδιαφέρον. Ξέρετε τι σκέφτηκα ; Επιτέλους ένας άνθρωπος που
ενδιαφέρεται για τις υλικές υποδομές μας και όχι για τον άνθρωπο οδηγό. Όντως, βρίσκεται σε αποσύνθεση το αμαξοστάσιο της Αττικής αλλά θα ήθελα να δείξει και το ίδιο ενδιαφέρον για τις υποδομές μας, όπου υπάρχουν στο δρόμο. Δεν νοείται να υπάρχει διαδρομή του τρόλλεϋ χωρίς δίκτυο, εκεί όπου περνάει το τρόλλεϋ ,όπου είναι απαραίτητο να περάσει το  τρόλλεϋ.
Εμείς λειτουργούμε όπως τα Νοσοκομεία με πολλές ειδικότητες στην υπηρεσία του πολίτη .Μέριμνα του Νοσοκομείου είναι ο πολίτης να έχει το αποτέλεσμα που του έχουν υποσχεθεί. Την αποκατάστασή της υγείας του και την επιστροφή στο σπίτι του. Σε αυτό το αποτέλεσμα συμβάλουν όλες οι ειδικότητες που υπάρχουν μέσα στο Νοσοκομείο. Το ίδιο ισχύει και για εμάς στις συγκοινωνίες. Η εργασία των διαφόρων ειδικοτήτων τα λάθη και οι αστοχίες είναι το αποτέλεσμα που εισπράττει ο οδηγός και οι πολίτες- επιβάτες. Αυτό που επιθυμούμε είναι ο επιβάτης να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό του όποιος και να είναι αυτός ο προορισμός του επιβάτης. Τώρα, εάν κάποια ειδικότητα μέσα στον οργανισμό υπολειτουργεί για δικούς της λόγους τότε υπάρχει πρόβλημα ως προς το αποτέλεσμα που έχει καλεστεί να αναλάβει και να το βγάλει είς πέρας.

Ελπίζουμε στην ανασύνταξη
της κάθε ειδικότητας
Η ελπίδα όμως, δεν είναι νίκη.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου