Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Την Παρασκευή 30/03 /2012 έγινε Δ.Σ. της 'Ενωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ και αποφασίστηκε παραποιώντας κατά την γνώμη μας απόφαση προηγούμενου Δ.Σ. να γίνει ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ απολογισμό χωρίς στάση εργασίας.

Δηλαδή να γίνει γενική συνέλευση πρωί βράδυ χωρίς στάση εργασίας, Η απόφαση πάρθηκε με πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ.

Δυστυχώς σε τέτοιους δύσκολους καιρούς που ο κόσμος χρειάζεται ενημέρωση καθαρή και ξάστερη κάποιοι θέλουν να το αποφύγουν. Πώς θα γίνει πλήρη ενημέρωση για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της ΕΝΩΣΗΣ σε δύο σπαστές συνελεύσεις και πως ο κόσμος θα ξέρει ποιοι ψήφισαν ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Γιατί οι δύο παρατάξεις δεν θέλουν μία ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με στάση εργασίας ώστε να παρεβρεθούν όλοι οι συνάδελφοι και να τους αναλυθούν πλήρως τα οικονομικά και διοικητικά πεπραγμένα; Φοβούνται τίποτα; Πότε θα συζητήσουμε και θα κάνουμε προτάσεις για την Σ.Σ.Ε; Πότε θα ενημερωθεί ο κόσμος για το ΤΑΥΤΕΚΩ και την κατάργηση του;

Δυστυχώς σε τέτοιους δύσκολους καιρούς κάποιοι συνεχίζουν να διακατέχονται από αλαζονεία και να μην έχουν μάλλον την αίσθηση της πραγματικότητας και να μοιράζουν ψεύτικες ελπίδες και όνειρα ανέφικτα. Έστω και την ύστατη αυτή στιγμή καλούμε όλες τις παρατάξεις και τα σωματεία του πρώην ΗΛΠΑΠ σε μία από κοινού συνάντηση και πορεία ώστε να διαμορφώσουμε μια κοινή στάση και πρόταση για την υπογραφή Σ.Σ.Ε.


Συνάδελφοι δεν χρειάζεται να σας πούμε για την τραγικότητα των πραγμάτων γιατί την ζούμε όλοι καθημερινά. Οι καταστάσεις που ζούμε σήμερα είναι μια όαση μπροστά σε αυτά που έρχονται. Μην παραμυθιάζεστε ότι εμείς θα την γλυτώσουμε. Μην συντηρείται καταστάσεις που μας έφεραν σε αυτό το χάλι. Μην έχετε αυταπάτες ότι υπάρχουν μεγαλοπαράγοντες συνδικαλιστές που θα μας σώσουν. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΟΤΑΝΈΒΑΖΑΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.


Η μοναδική σωτηρία είναι η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και μόνο. Φθάνει να πιστέψουμε στη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να αγωνιστούμε συλλογικά και στοχευμένα . Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου