Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020

Πρόεδρος ΚΤΕΛ Θεσ/κης: Εκπρόσωποι εργαζομένων του ΟΑΣΘ μπλοκάρουν τη διαδικασία έγκρισης της σύμβασης με τον ΟΣΕΘ

Σε εκκρεμότητα παραμένει η τελική έγκριση της σύμβασης μεταξύ ΚΤΕΛ και ΟΣΕΘ από το Ελεγκτικό Συνέδριο, δύο μήνες μετά την άφιξη των πρώτων λεωφορείων των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Μενεμένη.

Το λεωφορεία των ΚΤΕΛ πρόκειται να αναλάβουν τα εξυπηρετήσουν το συγκοινωνιακό έργο σε 25 γραμμές κυρίως της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησαν όλες οι απαραίτητες τροποποιήσεις και απομένει να τοποθετηθούν τα ακυρωτικά μηχανήματα από τον ΟΑΣΘ. Ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει τοποθετηθεί μόνο ένα. Πρόκειται για τα μηχανήματα που δεν δίνουν ρέστα και βγαίνουν από παροπλισμένα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Ευθύνες σε συνδικαλιστές εργαζόμενους του ΟΑΣΘ ότι προσπαθούν να μπλοκάρουν τη διαδικασία, επέρριψε ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανος Τσόλης, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Την προηγούμενη εβδομάδα το Υπουργείο υπέβαλλε τα συμπληρωματικά στοιχεία που ζήτησε το ελεγκτικό. Είχαν μια αμφιβολία αν ο ΟΑΣΘ ήταν υπό κατάρρευση ή όχι. Αυτό ξεκίνησε από το υπόμνημα που είχε υποβάλλει ο κ. Χρυσόγονος με τον κ. Κουκιάδη για τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ ότι δεν είναι όπως τα λέει ο ΟΣΕΘ ότι είναι και τόσο άσχημα στον ΟΑΣΘ» τόνισε ο κ. Τσόλης.

«Οι εκπρόσωποι (των εργαζομένων του ΟΑΣΘ) προσπαθούν με κάθε τρόπο να το μπλοκάρουν. Είχα συζητήσεις και τους είπα ότι περίμενα να είστε αρωγοί και ευχαριστημένοι που σε 3- 4 μήνες θα δίναμε λύση σε αυτό το πρόβλημα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά. 

ΠΗΓΗ: thestival.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER