Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ε.Σ.Σ.Ε. της Ο.ΣΥ. ΑΕ:" Έπεσαν" οι υπογραφές!

Σήμερα το πρωί, γύρω στις 11, μπήκαν οι επίσημες υπογραφές στην νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, μεταξύ των Εργαζομένων και της Διοίκησης της Ο.ΣΥ. ΑΕ. δίνοντας τέλος στην αγωνία του προσωπικού, για το τι γίνεται από δω και πέρα με τη μισθοδοσία του.

Το αν είναι καλή ή όχι, μένει να το διαπιστώσουμε διαβάζοντάς την...


2 comments:

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Γ.Σ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΝ ΛΕΥΚΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΙΣΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΑΣ-Η.Λ.Π.Α.Π

Προς αποκατάστασης της αλήθειας , σχετικά με κείμενο που έχει αναρτηθεί στο διαδύκτιο για την υπογραφή των Σ.Σ.Ε στις Αστικές Συγκοινωνίες ,από τους προέδρους και τους γραμματείς των σωματείων εν κρυπτό ,χωρίς γενική συνέλευση.
Αφέθησαν υπονοούμενα ότι στην όλη διαδικασία συμμετείχε και η ΔΑΣ, δηλώνουμε
κατηγορηματικά ότι στο Δ.Σ της ένωσης η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 8 ψήφους από την ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΑΚ.
Η ΔΑΣ απαίτησε επίμονα την σύγκληση Γ.Σ κάτι που δεν αποδέχθηκαν οι άλλοι, την Σ.Σ.Ε δεν την υπέγραψε ο Γραμματέας (βλ.την τελευταία σελίδα της σύμβασης) αλλά ο αναπληρωτής.
Η ΔΑΣ δεν συμφώνησε και ούτε θα συμφωνήσει ποτέ στο ξεπούλημα των κατακτήσεών μας. Αναλυτικότερα θα αναφερθούμε σε ανακοίνωση που θα διανεμηθεί σύντομα στον χώρο των Η.Λ.Π.Α.Π.

Δημοσίευση σχολίου