Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Κρήτη: Φόρτωσε τα πράγματα στο λεωφορείο και σε δύο λεπτά έγιναν... καπνός!

Ένα περιστατικό κλοπής σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο ΚΤΕΛ της Ιεράπετρας με μια γυναίκα να χάνει πολύτιμα πράγματα τα οποία αναζητά με αγωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι σε δρομολόγιο από Ιεράπετρα προς Άγιο Νικόλαο, η κυρία αυτή φόρτωσε στο λεωφορείο δύο κούτες και ένα πράσινο πάνινο σακ βουαγιάζ στο οποίο υπήρχαν πολύτιμα για την ίδια έγγραφα, όπως εξετάσεις, βιβλιάρια υγείας, έγγραφα της εφορίας κλπ.

Η ίδια απ’ τη στιγμή που φόρτωσε τα πράγματα έλειψε για δύο λεπτά για να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό και αμέσως μετά αναχώρησε μαζί με το λεωφορείο.

Όταν έφτασε στον Άγιο Νικόλαο διαπίστωσε πως το σακ βουαγιάζ έλειπε από τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το λεωφορείο, και φυσικά ενημέρωσε αμέσως τον οδηγό.

Ο ίδιος την διαβεβαίωσε πως οι πόρτες του λεωφορείο δεν άνοιξαν σε καμία από τις στάσεις που έκανε το λεωφορείο ως τον Άγιο Νικόλαο, και έτσι το πιθανότερο είναι πως η κλοπή έγινε στο χώρο του ΚΤΕΛ στην Ιεράπετρα.

Η ίδια έχει δηλώσει την κλοπή στην Αστυνομία, ενώ δίνει αμοιβή εφόσον της επιστραφεί το σακ βουαγιάζ. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι με το περιστατικό ας επικοινωνήσει με το ΑΤ Ιεράπετρας, ή με το Ράδιο Λασίθι. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου