Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Θεσσαλονίκη: Η Τροχαία ακινητοποίησε λεωφορείο του ΟΑΣΘ λόγω φθαρμένων ελαστικών

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον ΟΑΣΘ σε σχέση με τις υπηρεσίες, την κοινωνική πολιτική, το κόστος, τη ρεμούλα που είχε ο ΟΑΣΘ της ΝΔ και του παλαιοκομματισμού πριν από την αποιδιωτικοποίησή του» δήλωσε στο φύλλο της «ΜτΚ» της Κυριακής 31 Μαρτίου ο Χρήστος Σπίρτζης, Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών. 

Εάν ο Υπουργός θεωρεί ότι τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ είναι κατάλληλα και αρμόζουν στους Θεσσαλονικείς, η Τροχαία έχει άλλη άποψη - κι ας μας επιτρέψει ο κ. Υπουργός να εμπιστευτούμε την Τροχαία περισσότερο από τον ίδιο.

Την περασμένη εβδομάδα, στις 28 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, περιπολικό της Τροχαίας σταμάτησε το λεωφορείο Νο 501 της γραμμής 37 στην Τριανδρία, κοντά στη στάση «Νησάκι». Κατόπιν ελέγχου, η Τροχαία επέδωσε στον οδηγό έγγραφο με το πρόστιμο ενώ αφαίρεσε την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Η αιτία ήταν τα φθαρμένα ελαστικά! Και τα τρία ελαστικά της αριστερής πλευράς ήταν φθαρμένα. 

Καθένας μας μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει για ένα όχημα να έχει φθαρμένα ελαστικά. Πόσων μάλλον για ένα λεωφορείο, που μεταφέρει καθημερινά εκατοντάδες επιβάτες.

Αυτή, όμως, είναι η κατάσταση στον ΟΑΣΘ και για αυτήν την κατάσταση ο αρμόδιος Υπουργός δηλώνει «απόλυτα ικανοποιημένος»... 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου