Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Στην εποχή του φυσικού αερίου τα Ιωάννινα μέσω... ΚΤΕΛ

Η συνεργασία του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων με την ΔΕΠΑ φέρνει επιτέλους το φυσικό αέριο στα Γιάννινα.

Το πρατήριο που δημιουργήθηκε μέσα στις επόμενες ημέρες θα εγκαινιαστεί και θα τεθεί σε λειτουργία δίνοντας έτσι την δυνατότητα στο ίδιο το αστικό ΚΤΕΛ να εφοδιάζει τα οχήματά του αλλά και σε πολλούς άλλους να εφοδιάζονται φυσικό αέριο για τα οχήματά τους.

Κλιμάκιο της ΔΕΠΑ βρέθηκε στα Γιάννινα όπου είχε συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και εξέφρασε την βούληση της επιχείρησης να προχωρήσει σε ανάλογες δεξαμενές για την κάλυψη αναγκών δημόσιων ιδρυμάτων ή και επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στέφανος Μουστακλής στις δηλώσεις του τόνισε ότι «τα εγκαίνια της λειτουργίας του πρατηρίου θα γίνουν σύντομα, κάνοντας έτσι πραγματικότητα ένα μεγάλο μας στόχο». 

Επίσης, προέτρεψε τους συμπολίτες να αγοράσουν οχήματα με φυσικό αέριο, αφού πλέον δίνεται η δυνατότητα εύκολης τροφοδοσίας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ιωαννίνων δήλωσε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος να υποβάλλει πρόταση στο ΕΣΠΑ για την αντικατάσταση του στόλου ή των κινητήρων οχημάτων του δήμου ώστε να κινούνται με φυσικό αέριο και αναμένει την πρόσκληση για την υποβολή ένταξης της πρότασης στο ΠΕΠ Ηπείρου. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου