Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Σε ανανέωση και εκσυγχρονισμό του στόλου του προχωρά το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

Σε ανανέωση και εκσυγχρονισμό του στόλου του προχωρά το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Ήδη κυκλοφορούν στην πόλη τρία mini bus τα οποία εκτελούν δρομολόγια και προς τα χωριά. Είναι σύγχρονα και άνετα. Μπορούν να μεταφέρουν δεκαέξι (16) καθήμενους επιβάτες και μέχρι είκοσι πέντε (25) όρθιους. Μάλιστα από τις 3 το μεσημέρι και έπειτα αποσύρονται τα παλιότερα και μεγάλα λεωφορεία και κυκλοφορούν μόνο τα mini συμβάλλοντας καθοριστικά στην βελτίωση του κυκλοφοριακού.

Τις επόμενες μέρες στον στόλο του Αστικού ΚΤΕΛ θα προστεθούν ακόμη τρία (3) mini bus, τα οποία θα αντικαταστήσουν παλιότερα λεωφορεία. Για το λόγο αυτό βρέθηκαν στην Γερμανία ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τάκης Ιωάννου και τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Λιάκας, Γιώργος Καρράς και Χρήστος Κομματάς.

Προχώρησαν στην αγορά των λεωφορείων και ήδη βρίσκονται καθ’ οδόν για να τα φέρουν στα Τρίκαλα. «Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες της εποχής» λέει ο Τάκης Ιωάννου «για σύγχρονα μέσα μεταφοράς, ευέλικτα και γρήγορα. Το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων προχωράει στη νέα εποχή με γνώμονα την εξυπηρέτηση των επιβατών μας και την βελτίωση της ζωής στη πόλη». 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου