Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

«Κανονικότητα» για τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια

«Να είναι πιο μετρημένος στις δηλώσεις του», καλεί τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του Οργανισμού.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, ο Στέλιος Παππάς απάντησε, σήμερα το πρωί, σε πολύ έντονο ύφος ότι «οι καθυστερήσεις είναι στο μυαλό σας».

«Ο κ. πρόεδρος του ΟΑΣΘ θα έπρεπε να είναι πιο μετρημένος στις δηλώσεις του όταν τίθεται ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα», τονίζει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Καλεί τον πρόεδρο του Οργανισμού να «πάει ένα πρωί στις στάσεις των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, να δει από πρώτο χέρι την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι και ο λαός της πόλης για να πάνε στις δουλειές τους (ενδεικτικά ας πάει στις γραμμές 14, 21, 32, 52 κ.α.). 

Για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ και για την κυβέρνηση, το γεγονός ότι ένας εργαζόμενος χρειάζεται πάνω από μία ώρα για να πάει στη δουλειά του και άλλη μία να γυρίζει δεν συνιστά καθυστέρηση αλλά "κανονικότητα"», αναφέρει στην ανακοίνωσή της. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου