Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Αλβανοί πορτοφολάδες γίνονται αντιληπτοί από το «θύμα» και τρέχουν να σωθούν στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Μια καλή ευκαιρία ήταν η περασμένη Κυριακή -λόγω του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που έγινε στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα- για να δράσουν οι σπείρες των πορτοφολάδων

Εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό του κόσμου, κυρίως στα δημόσια μέσα μεταφοράς, οι ελαφροχέρηδες με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούσαν αν αποσπάσουν διάφορα αντικείμενα αξίας και χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Η τύχη όμως τριών Αλβανών να «κερδίσουν» κάτι από έναν άνδρα δεν ήταν με το μέρος τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην αποβάθρα του σταθμού του ηλεκτρικού στην Αττική, στο ρεύμα προς Πειραιά

Αφού έγιναν αντιληπτοί από το υποψήφιο θύμα τους και είδαν και τις αντιδράσεις του κόσμου, που είχε εξοργιστεί, πήδηξαν κυριολεκτικά μέσα στις γραμμές του τρένου για να γλιτώσουν από το βέβαιο λιντσάρισμα. Στη συνέχεια βγήκαν από την οδό Λιοσίων και έτρεξαν να επιβιβαστούν σε διερχόμενο λεωφορείο.

Οι συγκεκριμένοι Αλβανοί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που «χτυπούν» αλλά είναι ένα... καθημερινό φαινόμενο!

Οι σπείρες -στη συντριπτική πλειοψηφία αλλοδαποί- δρουν ανεξέλεγκτα στα δημόσια μέσα μεταφοράς ενώ οι φύλακες των σταθμών και η αστυνομία είναι ανήμποροι να αντιδράσουν.

Μεγάλα θύματα των πορτοφολάδων είναι οι τουρίστες και οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας. Οι πορτοφολάδες δρουν τόσο με τη μέθοδο της απασχόλησης και του τεχνητού συνωστισμού όσο και με διάφορα τεχνάσματα με ζακέτες, άδειες τσάντες, κασκόλ, ακόμη και ομπρέλες(!).

Δείτε το βίντεο:



ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου