Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Τέλος τα καύσιμα για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου

Μόνο ένα θαύμα μπορεί πλέον να σώσει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου από το λουκέτο, αφού το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο. Ήδη την Παρασκευή το τελευταίο πρατήριο που τους χορηγούσε καύσιμα, σταμάτησε να τους χορηγεί πετρέλαιο εξαιτίας σωρευμένων χρεών.

Όπως εξήγησε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου στον «π» τα χρέη ανέρχονται σε ένα πολύ μεγάλο ποσό, απαγορευτικό σχεδόν για να συνεχίσει ο ίδιος να δίνει καύσιμα χωρίς κάποιο αντίκρισμα.

«Αυτό που μου είπαν είναι ότι καθυστερούν να τους πληρώσουν από τον Δήμο και την Περιφέρεια με αποτέλεσμα και οι ίδιοι να μην έχουν χρήματα, αφού τα εισιτήρια που εισπράττουν είναι λιγοστά», λέγοντας ότι και στο παρελθόν έχει αναγκαστεί να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

"Να μη διακοπούν τα δρομολόγια μέχρι τα Χριστούγεννα" 
Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε μέσω του "π" και ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης σημειώνοντας στον "π" ότι η δυσμενής κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, πιθανά να έχει αντίκτυπο στην ομαλή διεξαγωγή των μαθητικών δρομολογίων.

"Από την πλευρά μας δεν οφείλουμε τίποτα στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ πέρα από τα τρεχούμενα της περιόδου Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα, που πάντα πληρώνονται ανά δύο ή τρεις μήνες. Παρότι δεν είναι δική μας αρμοδιότητα, θα επιχειρήσουμε να λύσουμε το θέμα ώστε τα μαθητικά δρομολόγια να εκτελούνται κανονικά μέχρι τα Χριστούγεννα, χωρίς να μπορώ να εγγυηθώ τι θα γίνει από κει και μετά", δήλωσε ο ίδιος. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου